Maak een afspraak
Maak een afspraak
My T Toyota Boone


Wat is My T by Toyota?

MyT is een nieuwe mobiele app die u toegang geeft tot vijf connected services van Toyota. MyT bespaart u tijd, geld en moeite dankzij een groot aantal functies die permanent beschikbaar zijn, zoals Vind mijn auto en delen van uw navigatiegegevens.

Moeiteloos aan de slag. Nadat u uw Toyota op de mobiele MyT-app hebt geregistreerd, kunt u tijdens elke rit gebruikmaken van een reeks connected services. De connected services van MyT zijn alleen beschikbaar op bepaalde 2019-modellen van Toyota. Neem voor meer informatie contact op met ons.

 1. Find My Car
  1. Hoe lang u ook weg bent geweest. 'Find My Car' gebruikt google maps via de MyT-app om uw Toyota te vinden, waar die ook geparkeerd staat, en stelt u bovendien in staat om de locatie te delen met familie en vrienden
 2. Share to car
  1. De eenvoudige manier om uw ritten te plannen. Plan een rit vanuit uw eigen woning of onderweg met de MyT-app en stuur de locatie vervolgens rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw Toyota voor een vlotte start van uw reis.
 3. Car to door
  1. Probleemloze navigatie van auto tot voordeur. Wanneer u het laatste deel van uw reis te voet moet afleggen, stuurt u de routebeschrijving door naar uw mobiele telefoon via het navigatiesysteem van uw Toyota.
 4. Rijgegevens
  1. Inzicht in uw rittenhistorie. De MyT-app fungeert als een datalogger, waarmee u historische rijgegevens van uw auto, zoals snelheid, acceleratie en kilometerstand, kunt opvragen om uw zakelijke en algemene rijstijl te analyseren.
 5. Onderhoudsherinneringen
  1. Nooit meer een onderhoudsbeurt missen. MyT helpt u om uw Toyota optimaal te laten presteren dankzij onderhoudsherinneringen op basis van de werkelijke kilometerstand van uw auto, zodat u nooit meer een onderhoudsbeurt mist.