Maak een afspraak
Maak een afspraak

Over ons

Roland Boone is gestart in februari 1986, als een kleine garage met benzinepomp langs het kanaal in Terdonk. Al gauw werd deze locatie te klein, en verhuisden we naar een nieuwbouw te Evergem - Kerkbrugge (1992). Door de jaren heen zijn de zonen Jonas en Jeroen na hun studies ook in zaak beginnen werken en zijn ze samen met hun ouders Roland en Carine zaakvoerder. Sinds november 2015 zijn wij opnieuw verhuisd naar een nieuwbouw te Evergem - Noorwegenstraat 25. Deze locatie biedt ons alle mogelijkheden om u een zo goed mogelijke service aan te bieden. Wij zijn een echt familiebedrijf waar service op de eerste plaats komt.

Wij zijn bijzonder trots om deel uit te maken van de Toyota-familie!

Toyota Garage Boone - Terdonk (1986 - 1991):

Terdonk

Toyota Garage Boone - Kerkbrugge (1992 - 2015)

Kerkbrugge

Toyota Garage Boone - Noorwegenstraat 25, 9940 Evergem (sinds 2015)

TOYOTA BOONE
Virtuele tour in onze showroom

Van aankoop tot kwalitatief onderhoud van uw wagen

Het kwalitatief hoogstaande onderhoud van de auto’s van onze klanten is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten, maar Garage Boone is ook bij uitstek uw aanspreekpunt voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands wagen. Als Toyota Business Center Plus kunnen wij ook elke professionele klant perfect helpen bij hun mobiliteitsvraagstuk.

Voor volgende zaken kan u bij ons terecht:

- nieuwe voertuigen - tweedehands voertuigen- verzekeringen - financieringen - financiële leasing, renting, operationele leasing - TCO calculaties - onderhoud en herstellingen van voertuigen - banden - car wash - verkoop van onderdelen, accessoires en wisselstukken