Maak een afspraak
Maak een afspraak
  • Home
  • Nieuws
  • Toyota Boone wint ICHIBAN AWARD 2020!

Toyota Boone wint ICHIBAN AWARD 2020!

  • 24/04/2021
  • Jonas Boone

Toyota Boone wint opnieuw de ICHIBAN AWARD

De Ichiban European Customer Recommendation Award wordt elk jaar uitgereikt aan de Toyota dealer die uitblinkt in klantbeleving. ‘Customer First’ is nauw verweven in het DNA van Toyota. In totaal worden er meer dan 2.300 Toyota dealers uit 33 Europese landen beoordeeld op klantervaring en bedrijfsresultaten. De best scorende dealer uit elk Europees land krijgt ten slotte de award overhandigd.

Het is voor ons een heel bijzondere eer om opnieuw deze trofee te mogen ontvangen voor de 3de keer in 4 jaar tijd!

Wij zijn sinds 1986 Toyota dealer en streven steeds naar de beste klantentevredenheid. Als familiebedrijf houden we van een persoonlijk contact met onze klanten en streven we naar de best mogelijke service! Deze prijs is ook te danken aan ons fantastisch team aan medewerkers!

Via deze weg willen we dan ook onze medewerkers bedanken voor het 'Teamwork' de afgelopen maanden en natuurlijk ook onze klanten voor het vertrouwen die ze stellen in onze zaak!

Ichiban award 2020

‘Okyakusama Ichiban’

Ichiban is afgeleid van het Japanse woord ‘Okyakusama Ichiban’, dat vrij vertaald ‘de klant staat voorop’ betekent. Ichiban betekent ‘beste’ of ‘eerste’. Daarom sluit deze naam perfect aan bij de wereldwijde strategie van Toyota, waarbij de Toyota rijder altijd centraal staat.